Weblog / Fotoblog
kommentarer Tirsdag 21. Februar 2006, kl. 04:36:54
Er det på tide med en ny «advarsel» mot ett nytt firma? Denne gangen er jeg ikke sikker, men poster dette i håp om at du vet hvilket firma dette kan være, og hvem som står bak.
Jeg fikk en telefon fra nummeret 815 70 118 i dag. Du som har vært innom sidene mine tidligere vet jo at jeg er «relativt skeptisk» til salg, marketing osv. pr. telefon, og når noen ringer fra ett 815 - nummer blir jeg ikke mindre skeptisk. I «kampens hete» svarte jeg- og la på «i ett», så jeg fikk ikke med meg hvem dette kunne være, eller hva de gjør.
Så: Vet du hvem 815 70 118 tilhører? Har du noen som helst anelse? Ikke nøl med å si fra til meg. Frem til kommentarskjemaet er oppe å går kan du jo kanskje maile meg det på kyrre.baker@gmail.com?
I tillegg til å ringe fra 815 70 118 har «dette firmaet» også begynt å ringe fra 815 70 116. I og for seg greit nok da jeg på en grei måte kan sile ut idiotsamtalene, men det er litt...
hei kyrre.. tlf nr 81570118 er fra et firme som vil ha penger til barn i romania.. sier du ja eller nei til dem en gang så fortsetter de å ringe deg en til to ganger i mnd… men de har et tlf nr 62810613 som er til service senteret deres,hvor du evt kanskje kan henvende deg om de blir til å ringe i tide og utide.. mvh g.m
Telemarketing & Fulfilment Group Heiter firmaet vist du lurte
Eg å har blitt trakkasert
Tlf nr. +91 xx xx xx er reservert for salg for minst ett år siden! Skaff oppdaterte lister! Bor i utlandet og er ikke innteressert i å betale for inngående tlf.samtaler ang tigging!
Hilsen
John
Trackback URL: http://kyrrebaker.com/mt/tb.r5454109.cgi/5
Alle kommentarer og tilbaketråkk kan bli moderert før visning. Send derfor skjemaet kun en gang. Du kan bruke Textile når du skriver. Enkel HTML er også greit for formatering. Dersom du aldri ser posten din er det en grunn til dette, og poster du anonymt vil kommentaren uten unntak bli slettet.